Protest agresiv în Parlament, în frunte cu Natalia Morari

Natalia Morari, Petru Macovei și Alina Radu au luat joi cu asalt parlamentul fiind nemulțumiți de faptul că jurnaliștii nu ar avea acces în sala de ședințe.

morari parlament9

Aceștia au protestat destul de agresiv, lucru menționat și de președintele comisiei parlamentare care se ocupă și de domeniul mass-media, Vladimir Hotineanu.

Acesta a menționat că Petru Macovei, care este membru al unui consiliu consultativ de pe lângă comisia pe care o conduce niciodată nu a abordat această problemă. Macovei nu a avut nicio replică în această privință și a abordat o altă temă. La care Hotineanu i-a menționat că nici măcar nu participă la toate ședințele Consiliului, iar în parlament a avut un comportament agresiv.

“Ai fost agresiv. Petru. Nu veniți nici la toate ședințele și întotdeauna invocați ceva. Să fim corecți. Dacă creăm o structură consultativă să fim receptivi unul față de altul. Să ne auzim și să fim auziți”, a îndemnat Vladimir Hotineanu.

578

5790-

Este de menționat că la acțiunea de protest nu au participat jurnaliștii care reflectă activitatea legislativului, dar reprezentanți ai unor ONG-uri, dar şi Natalia Morari sau Alina Radu, care, de fapt, nici nu participă la ședințele parlamentului. Potrivit surselor noastre, Natalia Morari nici măcar nu are acreditare de acces în Parlament, astfel că nu e clar cum a ajuns astăzi acolo.

morari parlament

6555y6y

De menţionat că în sala de ședințe jurnaliștii au acces, singura interdicție este pentru camerele de filmat, dar jurnaliștii pot urmări în direct de pe monitoare ședința, iar imagini video sunt disponibile pentru televiziuni.

sursa: moldova24.info

About Author

admin