Accident în România // Doi moldoveni au murit, după ce au intrat cu mașina într-un TIR (FOTO)

Două persoane au murit şi două au fost rănite grav, marţi dimineaţa, în urma impactului dintre o maşină şi un autotren, pe DN 11 Braşov – Trâgu Secuiesc, în zona comunei Moacşa, judeţul Covasna. Persoanele decedate sunt din Republica Moldova și se aflau în automobil.

Potrivit Poliţiei Covasna, accidentul s-a produs după ce şoferul maşinii a pierdut controlul volanului şi a pătruns pe contrasens.

”În urma evenimentului şoferul autoturismului (bărbat 28 ani) şi unul din pasageri (bărbat 57 ani) si-au pierdut viaţa. Un alt bărbat de 32 de ani, pasager în autoturism, dar şi şoferul de TIR au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale. Din primele cercetări se pare că cel aflat la volanul autoturismului ar fi pierdut controlul şi a pătruns pe contrasens unde a lovit frontal autotrenul”, potrivit Poliţiei Covasna.

Reprezentanţii ISU Covasna au spus că au transportat la spital cele două persoane, respectiv pe şoferul autotrenului şi un pasager din maşină. Cele două persoane care au murit erau în maşină şi au rămas încarcerate în urma impactului, fiind scoase de echipaje de descarcerare.

sursa: mediafax.ro

About Author

admin