Acuzații lansate de către un ex-deputat unionist: Maia Sandu seamănă ură și dezbinare!

Declarația liderului PAS, Maia Sandu, care a salutat ruptura din PL, după plecarea vicepreședintelui liberalilor Valeriu Munteanu, este criticată dur de fostul deputat Ștefan Secăreanu. În opinia lui Secăreanu, declarația liderului PAS despre unitatea forțelor de dreapta este una ipocrită.

”Dacă „unitatea dreptei” ar fi fost într-adevăr „crucială în acest moment” pentru M. Sandu și tot blocul ei de „rezistență națională”, aceasta ar fi dat dovadă de mai mult discernământ politic pentru a nu alege să facă uz de aceleași metode de „consolidare” politică pe care le-a aplicat până ACUM împotriva opoziției actualul „regim oligarhic”, a postat Ștefan Secăreanu, pe Facebook.

Secăreanu critică tactica binomului PAS-PPDA de a atrage unii reprezentanți ai altor formațiuni.

”Un lider politic „autentic pro-european” ar fi manifestat maximă toleranță, răbdare și deschidere astfel încât să se obțină în definitiv constituirea și consolidarea de facto a unei singure forțe electorale democratice prin aderarea la ea a cât mai multor entități politice, indiferent de cât de „neînsemnate” și de „insuportabile”ar fi considerate unele din ele, dar nu prin încurajarea aderării doar a unor reprezentanți (care îți convin) ai acestor entități în urma dezbinării lor gălăgioase”, conchide Secăreanu.

sursa: today.md

About Author

admin