Agora.md confirmă că e coadă de câine: atacă presa care scrie că Maia va candida în diasporă, acum afirmă că e ”CONFIRMAT”

Portalul Agora, afiliat binomului PAS-PPDA, s-a umplut din nou de penibil, după decizia anunțată a Maiei Sandu de a candida pe circumscripția Europa de Vest la alegerile din 24 februarie.

După ce, acum două săptămâni, jurnaliștii de la Agora au făcut cu ou și oțet presa care a scris despre intenția Maiei Sandu de a candida în Diasporă, astăzi portalul citat prezintă această informație ca pe un adevăr confirmat. În opinia bloggerului Anatolie Chirilov, gestul celor de la Agora este unul plin de ipocrizie.

”Credeți că șacalii hrăniți din banii BEM și-au cerut scuze de la jurnaliștii stropiți de ei cu noroi? Nu! Ipocriții de la agora.md au venit astăzi cu o știre cu un titlu genial! ”CONFIRMAT: Maia Sandu candidează în diaspora”, scrie Anatolie Chirilov.

În opinia bloggerului, Agora a călcat în picioare noțiunile de corectitudine și profesionalism.

”Adică Agora confirmă ceea despre ce afirma că sunt minciuni și manipulări. Este tot ce trebuie să știți despre ”corectitudinea și profesionalismul la comandă” al celor care slujesc binomul PAS cu DA”, conchide Anatolie Chirilov.

Screenshot_15

Screenshot_16

sursa: today.md

About Author

admin