Al doilea, ca mărime, pasaj pietonal din capitală, în reparație (FOTO)

Încă o subterană din Capitală va fi reabilitată. Potrivit primarului general Ion Ceban, este vorba de trecerea subterană de la sensul giratoriu de lângă Universitatea de Stat „Ion Creangă”, intersecţie cu bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt.

Astăzi au început acţiunile de evacuare a gheretelor care erau amplasate în această subterană, iar în a doua jumătate a lunii aprilie vor fi iniţiate lucrările de reparaţie. Acestea vor include reabilitarea scărilor, pereţilor, tavanului şi podelelor, dar şi curăţarea canalizării pluviale. La fel, va fi modernizat sistemul de iluminat şi vor fi instalate camere de supraveghere video. Toate subteranele până la renovare erau invadate de gherete și de mizeria lăsată în urma acestora, iar pentru oameni rămânea o cărărușă îngustă”, a declarat Ceban.

Acest pasaj este al doilea ca mărime din capitală, după cel de la intersecţia str. Ismail şi bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt.

Amintim că în zonă sunt efectuate deja lucrări de schimbare a bordurilor ca parte a proiectului de reparație a străzii Ion Creangă care se efectuează în prezent.

About Author

admin