Alertă falsă cu bombă la McDonalds: un tânăr a fost reținut // VIDEO

Un tânăr a fost reținut de oamenii legii, după ce în noaptea de 27 ianuarie, a făcut o alertă falsă cu bombă la McDonalds. Potrivit Direcției de Poliție a capitalei, tânărul în vârstă de 26 de ani, din Chișinău, a fost reținut ieri, 28 ianuarie, după ce la data de 27 ianuarie curent, în jurul orei 01:00, ar fi telefonat la serviciul specializat 902 al Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău și a comunicat că în incinta unui restaurant din sectorul Centru, a fost  amplasat un obiect explozibil.

La fața locului s-au deplasat toate serviciile specializate ale Poliţiei, au încercuit zona şi au evacuat  toţi angajaţii restaurantului, cât şi  persoanele care se aflau la acel moment în incintă, iniţiind cercetări speciale a sediului. Ca urmare forţele de ordine n-au depistat nici un dispozitiv cu explozibil sau ceva suspect.

Actualmente este audiat  de organul de urmărire penală al IP Centru al Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău, în vederea constatării tuturor circumstanţelor.

Conform legislaţiei în vigoare, individul riscă să fie sancţionat pentru comunicarea mincinoasă cu bună şiinţă despre actul de terorism, care prevede amendă în mărime de la 4.000 la 10.000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 2 ani.

About Author

admin