Amanta lui Filat, Olga Roman, a părăsit Republica Moldova fiind ajutată de un apropiat al fostului premier

În timp ce ex-premierul Vlad Filat se află încarcerat în Penitenciarul 13 din capitală, un apropiat de-al său are grijă de femeile din viața liderului PLDM. Cel puțin așa se pare după ce surse ale portalului Today.MD, implicate în anchetarea dosarului lui Filat, au declarat că Veaceslav Beț ar fi ajutat-o pe amanta lui Filat, Olga Roman să părăsească Republica Moldova.

Jurnalista și protagonista unor scene fierbinţi cu Vlad Filat, postate anul trecut pe un site porno, ar fi fugit în Ucraina, la sfârșitul lunii noiembrie 2015, prin punctul de trecere a frontierei Cuciurgan-Pervomaisc. Iar în prezent, aceasta s-ar afla în România.

Today.md menționează că Beț este un apropiat de-al lui Vlad Filat care figurează în dosarul penal al ex-premierului, pentru că ar fi înregistrat fictiv pe numele său mai multe bunuri ale politicianului. Veaceslav Beț a fost și cel care ar fi procurat la sfârșitul lunii martie anul curent, SUV-ul de model Mercedes GLC 250, alb, cu numerele de înmatriculare LLA 958, cu care a fost surprinsă prin oraș Angela Gonța, soția lui Filat.

gonta

Amintim că jurnalista Olga Roman este căutată de Interpol, fiind învinuită în dosarul fostului şef al liberal-democraţilor.

About Author

admin