Candu, despre accidentul cu implicarea șefului statului: Indiferent de simpatii și antipatii, trebuie să rămânem oameni. Comentariile care au invadat spațiul public m-au dezamăgit


Președintele Parlamentului Andrian Candu a discutat cu șeful statului Igor Dodon, după ce ultimul a fost implicat, alături de membri ai familiei sale (mama și fiul – n.r.), într-un accident rutier lângă Strășeni în după-amiaza zilei de ieri, în timp ce se deplasa cu mașina oficială.

Candu s-a asigurat că președintele „este bine” și s-a arătat dezamăgit de mesajele din spațiul public după acest eveniment.

„Am discutat cu dl președinte Dodon ca să mă asigur că este bine după accidentul auto în care a fost implicat. Dincolo de competiția politică, indiferent de simpatii și antipatii, trebuie să rămânem oameni. Comentariile care au invadat spațiul public m-au dezamăgit. Trecem printr-o criză de moralitate când lupta pentru putere este pusă mai sus decât compasiunea și omenia. Personal, am trecut printr-o tragedie în familie legată de un grav accident auto. Recuperarea a fost grea, dar posibilă datorită susținerii de care am avut parte”, a scris Andrian Candu pe Facebook.

Șeful Legislativului a mai adăugat că, „indiferent că acesta este președintele Republicii Moldova, cei 7 cetățeni turci și familiile lor sau alți oameni, compasiune, înțelegere și respect trebuie sa fie pentru toți”: „În istorie, țările și societatea s-au dezvoltat și au avut salturi calitative numai împinse de emoții pozitive și încredere. Dezvoltarea statului nostru și a noastră ca societate este posibilă numai prin toleranță, respect reciproc și grijă”.

La finalul mesajului, Andrian Candu i-a urat lui Igor Dodon recuperare cât mai grabnică, sănătate familiei și celorlalți implicați în accident.

sursa: ziarulnational.md / foto: facebook (Город без маршруток! Водители помогают пешеходам)

About Author

admin