Ceban, despre anterioarele mișmașuri de la Primărie: A doua licitație cu privire la spațiile date în chirie aduc municipalității 1,7 milioane de lei

Anterior municipalitatea a pierdut milioane de lei fără organizarea licitațiilor pe diverse categorii, inclusiv împărțirea bunurilor municipale era făcută intenționat pe sub masă.

Potrivit primarului general, Ion Ceban, circa 1,7 milioane lei urmează să fie achitate în bugetul municipal de către agenții economici și persoanele fizice care au participat astăzi la cea de-a doua licitație privind acordarea dreptului de locațiune a încăperilor cu altă destinație decât cea locativă, proprietatea municipiului Chișinău.

Au fost adjudecate 11 spații din cele 17 expuse la concurs, cu suprafețe de la 8,3m², până la 295,6 m², pentru dreptul de locațiune pe o perioadă de 5 ani. Prețul inițial pentru încăperile expuse a fost de la 5000 lei până la 350 000 lei. Din spațiile solicitate, 4 au fost adjudecate prin licitație, iar restul utilizând negocieri directe, deoarece a fost câte un singur ofertant. Cel mai scump spațiu a fost adjudecat la suma de 700 de mii lei, prețul inițial fiind de 100 de mii lei”, a declarat acesta.

Ceban afirmă că acesta reprezintă un parter și subsol cu suprafața de 133,2m² din str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni.

Toate terenurile, încăperile, gheretele și sper că și panourile publicitare vor fi scoase în scurt timp la licitație.

About Author

admin