Ceban, despre colaborarea cu Președinția și Guvernul pe marginea proiectelor din Chișinău

Centura de ocolire a municipiului Chișinău, râul Bâc, stația de epurare, dar și alte mari proiecte, reprezintă obiective de infrastructură națională, nu doar municipală. În acest sens, primarul Ion Ceban afirmă că susținerea financiară a autorităților publice centrale este vitală pentru capitală.

Orașul are nevoie de resurse financiare semnificative. Bani niciodată nu ajung. În prezent, discutăm cu guvernul despre identificare unor resurse. De exemplu, centura orașului nu este un proiect municipal, ci unul național. Suntem întrebați dacă acest proiect este real. Da, vă spun că este real”, a declarat Ion Ceban.

Potrivit primarului, acesta este unul dintre motivele pentru care municipalitatea conlucrează cu Guvernul și Președinția.

Președintele ne-a susținut tot timpul și ați văzut probabil faptul că în cazul în care va câștiga un nou mandat, își va asuma mai multe proiecte și programe în direcția Chișinăului”, a adăugat edilul.

Amintim că primarul general, Ion Ceban, a anunțat la începutul acestei săptămâni că-l va susține pe candidatul Igor Dodon pentru a obține un nou mandat la funcția de șef al statului.

About Author

admin