Ceban, după ce o gheretă a fost instalată pe pietonală: Cei care vor proceda cum le trăsnește prin cap, vor fi sancționați!

Un administrator de gherete din capitală a amplasat una chiar pe strada pietonală, ilegal. Ghereta a apărut în seara zilei de ieri, însă la scurt timp aceasta a fost evacuată.

„Cei care gândesc că pot face orice în acest oraș, este greșit. Cei care vor proceda cum le trăsnește prin cap, vor fi sancționați. Chișinăul are administrare!”, a scris primarul general Ion Ceban într-o postare pe pagina sa de Facebook.

106713293_633942073876338_7274312060593701325_n

Amintim că proiectul privind amplasarea gheretelor, care comercializează produse răcoritoare, pentru perioada verii, urmează să fie dispus discuțiior publice în următoarele două săptămâni.

Potrivit primarului general Ion Ceban, responsabilii au venit cu un concep în acest sens și discutat cu mai mulți agenți economici. Edilul spunea anterior că a fost de acord ca astfel de comerț stradal să fie permis, pe perioada estivală, la care a fost asigurat că această acțiune este organizată, an de an. Însă, după semnare, amplasarea gheretelor a fost haotică și fără autorizații. Și anume din acest motiv a fost nevoie de retragerea acestei dispoziții.

About Author

admin