Cine a țopăit astăzi în fața Președinției?

Cine sunt persoanele care au țopăit astăzi în fața Președinției? Partidul DA, Platforma DA, Marea Adunare Națională, Consiliul Marii Adunări Naționale, Tommy Hilfiger? 

Răspunsul îl vom obține doar prin metoda excluderii- un exercitiu simplu si efectiv.

Consiliul în sine nu mai există. Chiar prin exemplul Maiei Sandu, vedem că a fost o făcătură. Or acesta nu a fost decât o listă de persoane care nici măcar nu și-au dat acordul să fie introduse în acea listă. Cunoașteți cazul, nu ? Ok, mai departe…

Nici Platforma Civică DA nu mai există. Cel puțin asta a dat de înțeles unul dintre membrii folosiți ai acesteia – Igor Boțan. Acesta a declarat că există Partidul DA, nu și Platforma DA. Căutați pe net, veți găsi acele afirmații.

Nici Marea Adunare Națională nu a existat. Adică a existat – în 1989 și 1991. Astăzi în fața președinției nu a mirosit a mișcare națională, chiar dacă câțiva membri de partid strigau: Noi suntem poporul!  

Am mari dubii că ei, cei conduși de finul lui Victor Țopa îmbrăcat în geacă de la Tommy Hilfiger, cu familia la Frankfurt, cu un trecut dubios la Air Moldova International, sunt poporul.

Așadar, o geacă de la Tommy Hilfiger costă cam cât primește în mediu un pensionar timp de 7 luni. Nu e o problemă că geaca stă foarte bine pe finul de cununie, juristul și partenerul de afaceri a lui Victor Țopa. De ce să nu-și ajute finul, dacă are de unde, mai ales că a furat cât a putut din avioane și tutun?

 

Problema este alta – cine e finul? Finul este liderul unui Partid, născut din minciună. Minciună Civică. Suținută de Natașe și PLDM-uri și promovată de #făunbinețării.

Așadar, cine a protestat astăzi? Corect. Partidul DA, partidul Țopilor și țoapelor.

De ce a protestat? Pentru că totul se năruie în jurul lor, pentru că treuca e tot mai departe… Pentru că vor anticipate. Pentru că investițiile de la Frankfurt în marea cacealma se duc de rîpă…

Condoleanțe, Victor, Viorel, Nicolae, Ion și VLAD!

La mulți ani, Natașa, ești liberă…

autor: Gabriel Călin pentru Today.md

About Author

admin