Compania Naţională de Investiţii din România a semnat contractul pentru demolarea Stadionului Steaua din București

Compania Naţională de Investiţii din România, aflată sub autoritatea Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, a semnat ieri contractul pentru demolarea Stadionului Steaua din cartierul bucureştean Ghencea cu firma Construcţii Erbaşu.

Compania Naţională de Investiţii (CNI) a primit o singură ofertă pentru demolarea stadionului, din partea asocierii Construcţii Erbaşu şi BS Recycling. Durata lucrărilor va fi de trei luni (o lună pentru serviciile de proiectare şi două luni pentru lucrările de execuție), iar valoarea contractului este de 6,5 mil. lei.

Lucrările de demolare vor include tribuna oficială, hotelul de cantonament şi tribunele pe maluri de pământ. Înaintea demolării, Ministerul Apărării Naţionale va recupera stâlpii și proiectoarele instalației de nocturnă, tabela de scor, fotoliile echipelor, copertinele, turnicheții full height, sistemul de sonorizare și cel de supraveghere video, precum și ascensoarele de la tribuna oficială. Lucrările de demolare vor fi finanţate de Ministerul Apărării Naţionale, în baza unei convenţii de cofinanţare încheiate cu CNI.

sursa: evenimentul.md

About Author

admin