Conferința Națională „Educație Online”. Ceban: Mă bucur că este un proiect de succes, o demonstrează implicarea masivă

Proiectul „Educație Online” este apreciat la maxim și asta o demonstrează numărul mare de participanți la Conferința Națională „Educație Online”. Cel puțin asta spune primarul general Ion Ceban într-o postare pe pagina sa de Facebook.

În ultimele zile vedem un interes sporit și o reacție impresionantă din partea cadrelor didactice, care în aceste zile participă la conferință. Aceasta se desfășoară în perioada 6-11 iulie, în format online și întrunește experți naționali, din România, Rusia și SUA. Mă bucură faptul că proiectul „Educație Online”, lansat de primăria Chișinău împreună cu ministerul și mai mulți voluntari acum câteva luni, este unul de succes astăzi, acest lucru ni-l demonstrează implicarea masivă în cadrul conferinței a specialiștilor în domeniul educației, profesorilor, dar și mesajele de încurajare atât din țară cât și de peste hotare”, subliniază Ceban.

Edilul afirmă că oamenii apreciază munca ce a fost depusă în timp record, pentru a fi oferită posibilitatea copiilor, dar și cadrelor didactice să aibă acces la o platformă educațională de calitate.

„În etapa a doua a Proiectul „Educație Online” ne propunem să îmbunătăţim conţinutul lecţiilor online”.

About Author

admin