Contrabandist de țigări la 20 de ani // VIDEO

Un moldovean care încerca să introducă ilegal în România ţigări de contrabandă a fost prins de poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Ţuţora – I.T.P.F. Iaşi. Tânărul a fost reținut în timp ce încerca să introducă ilegal în România peste 3.100 pachete ţigări, pe care le-a trecut peste râul Prut cu ajutorul unei funii. Tânărul a fost predat autorităţilor Republicii Moldova în vederea continuării cercetărilor.

Incidentula avut loc luni. În jurul orei 04:00, poliţişti de frontieră au observat, pe direcţia localităţii de frontieră Măcăreşti, în apropierea malului românesc al râului Prut, o persoană de sex masculin care transporta în spate două colete voluminoase, învelite în folie de culoare neagră. Autoritățile române au reţinut persoana în cauză si au condus-o la sediul sectorului pentru cercetări. Astfel, s-a stabilit că reținutul este un cetăţean din Republica Moldova, în vârstă de 20 ani.

În urma perchezițiilor au fost descoperite 3.125 pachete ţigări marca Plugarul, în valoare de aproximativ 35.390 lei. Tânărul a recunoscut că a intrat ilegal în România, iar cu sprijinul altor moldoveni a tras cu o funie cele două colete prin apa râului. Țigările au fost confiscate de autoritatea română, iar pe acest caz a fost întocmită o lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă. Tânărul a fost predat autorităţilor moldovene în vederea stabilirii întregii arii infracţionale şi depistării tuturor persoanelor implicate.

About Author

admin