Cu filtru sau fără? Oamenii lui Roșca pe listele Maiei

Un fost coleg de partid al lui Iurie Roșca este candidatul Partidului Acțiune și Solidaritate pentru primăria din Bălți. Este vorba despre Simion Guțu, președintele organizației teritoriale a PAS la Bălți.

 

Bloggerul Anatolie Chirilov scoate la iveală problemele de integritate ale candidatului Maiei Sandu și se întreabă cum acesta a fost acceptat în PAS.

Screenshot_65

”Guțu Simion, fost coleg de partid cu Iurie Roșca, un soi de Laszlo Tokes al Republicii Moldova. Roșca, un infiltrat al Moscovei în mișcarea unionistă din anii ’90, e unul din marii trădători ai cauzei românismului și europenismului dincolo de Prut. Păi iată, acum ”unionista” Maia Sandu îl înaintează pe Guțu Simion la Primăria orașului Bălți, care nu este doar un om care luptă cot la cot cu Roșca împotriva UNIRII, dar și un om cu probleme de integritate. Iarăși filtrul PAS a mai scăpat un fâs”, scrie bloggerul.

Acesta amintește că Simion Guțu a devenit cunoscut prin faptul că nu-și onorează angajamentele financiare. Colegiul de Medicină din Bălți l-a dat în judecată ca să recupereze datoria de peste 22 de mii de lei pentru chiria spațiului locativ din căminul instituției.

Screenshot_66

”Deja nu e pentru prima oară, când demonstrez că oamenii din PAS sunt niște anti-unioniști și care au avut  probleme cu legea. Motivul de ce o fac, e faptul că Maia Sandu se bate cu pumnul în piept că PAS e unicul partid cu oameni onești, iar restul sunt niște nimicuri în comparație cu ei”, mai scrie Chirilov.

About Author

admin