Cu gândul să-l omoare: Și-a înjunghiat fiul și l-a lăsat să zacă într-o baltă de sânge

Poliția a fost sesizată la 23 aprilie, ora 18:30, despre faptul că într-o locuință de pe strada Dacia, din sectorul Botanica al capitalei, a fost înjunghiat un bărbat.

Imediat, la fața locului a ajuns o echipă mixtă de polițiști din cadrul Inspectoratului Național de Patrulare, Batalionului de reacționare operativă și Brigăzii cu destinație specială ”Fulger”. Polițiștii au depistat un bărbat, în vîrstă de 37 de ani cu mai multe plăgi de cuțit în regiunea abdominală.

Din primele cercetări, s-a constatat că între victimă și tatăl acestuia, în vîrstă de 57 de ani, s-a iscat o ceartă. Drept urmare a altercațiilor, victima ar fi fost înjunghiată de două ori cu un cuțit în regiunea abdomenului, iar agresorul a fugit de la locul faptei.

Suspectul a fost găsit la scurt timp într-un local de pe strada Decebal, același sector. Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore.

În acest sens, Inspectoratul de poliție Botanica al Direcției Poliție a municipiului Chișinău, a inițiat o cauză penală în baza art. 27/145 al. 2 Cod Penal al RM „Tentativă de omor”.

Cazul este cercetat de poliție pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

About Author

admin