Deplasarea de lungă durată s-a sfârșit. Usatîi și-a dat demisia. Bălțiul însă îl mai păstrează

Primarul mun. Bălți, Renato Usatîi, a anunțat că în zilele următoare își va anunța oficial demisia. Anunțul a fost făcut în seara zilei de ieri în cadrul emisiunii „Politica”, de la postul TV 8.

„Am luat decizia, de fapt am luat-o mai devreme, dar anunț astăzi. În această săptămână demisionez din funcție. Pe 20 mai vor avea loc alegeri în Bălți. Demisionez, pentru ca toți să se poată pregăti sincer de alegeri. Din partea Partidului Nostru vom avea candidat. Este Nicolai Grigorișin. Trebuie să ducem la capăt ceea ce am început”, a declarat Renato Usatîi.

La moment, Nicolai Grigorișin exercită funcția de viceprimar al orașului Bălți.

About Author

admin

 • Vadim

  Stati ca inca nu e sigur ca o sa se tina de promisiune. La cit e de Balabol Usatii, poate sa zica una si sa faca cu totul alta.

 • Andrei Ciobu

  Si a numit in locul sau un cumatrul de al sau care sa imbogatit de cand a ajuns Usatii in functie de primar iar el functionar public, care timp de 2 ani si-a cumparat echipa de fotbal dar si afaceri peste hotare.

 • cioban gheorghe

  Deja era si timpul. Sper ca in curind vor fi alegeri si se va alege un nou primar mult mai de treaba. Trebuie de debarasat de mafia rusa pentru totdeauna.

 • Vlad Dragomir

  Ei, și Doamne ferește, că tot a ajuns în locul lui, unul și mai idiot ca dânsu.

 • Grișa Papuc

  Finita la comedia! Usatii a decis in sfirsit sa faca ceea ce vor Balțenii, și cum de activitate nu e capabil, macar demisia 😀