DOC: FAZA ZILEI la Criuleni! Cum PLDM anunță public că face coaliții cu pro-europenii, dar pe la spate trimite scrisori către PCRM

MOTO: Cățeluș cu părul creț…

Moldova24 a intrat în posesia unui document care demonstrează o dată în plus cinismul partidului condus de Vlad Filat și modul în care înțeleg membrii acestuia că se face politică (pe la spate).

La finele săptămânii trecute, liberal-democrații au emis un comunicat de presă din care reieșea că ar exista tentative de înlăturare a PLDM-ului de la conducerea raionului Criuleni. Se pare însă că anume cei din PLDM au cochetat cu PCRM-ul pentru a-i înlătura de la conducere pe partenerii pro europeni, chiar dacă Vlad Filat, anunțase ieri, în cadrul unui briefing de presă, că va face coaliții la nivel local doar cu partidele pro-europene.

Documentul semnat de unul dintre liderii PLDM, demonstrează că partidul condus de Vlad Filat joacă murdar.

Nu vom comenta acest răvaș de dragoste, adresat de liberali-democrați comuniștilor, ci vă îndemnăm doar să-l citiți cu atenție și să deduceți singuri concluziile de rigoare.

PLDM n

Scrisoarea adresată de PLDM comuniștilor

Amintim că anterior s-a mai scris despre felul în care PLDM încearcă să deturneze crearea unei coaliții ProEuropene în cadrul Consiliului Raional Criuleni.

P.S.:  Nota redacției: Chiar dacă Legea Egalității de Șanse a fost votată de majoritatea parlamentară, modul în care procedează PLDM-ul față de colegii de alianță ne face să credem că, totuși, a fost aprobată anume pentru a proteja membrii PLDM.

sursa: moldova24.info

About Author

admin