Două expoziții cu medici, care te lasă cu lacrimi în ochi (FOTO)

Chișinăuienii pot vizualiza în aceste zile două expoziții ce transmit un mesaj puternic, spune primarul general Ion Ceban într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Este vorba despre imagini cu eroii din prima linie care luptă zi de zi, mai bine 8 luni, împotriva epidemiei de Covid-19. Astfel, în mai multe zone ale orașului, locuitorii capitalei, dar și vizitatorii au posibilitatea de a admira un proiect fotografic unic – #prinșiînungher, realizat de fotograful Alex Iordache”, a punctat edilul.

De asemenea, de Hramul Orașului a avut loc inaugurarea expoziţiei fotografice tematice „Eroii zilelor noastre”, dedicate tuturor medicilor.

„Pozele realizate de către artistul Mihai Vengher și NinaAntoseac, fotograful care activează în cadrul Primăriei Chișinău, au fost amplasate pe panourile pentru ziare din Parcul Catedralei „Nașterea Domnului”, adiacent străzii Pușkin. Acestea reprezintă imagini în care a fost surprins personalul medical angajat în activitatea de acordare a asistenței medicale a pacienților infectați cu coronavirus”, a conchis primarul.

About Author

admin