Edilul Capitalei: Continuă evacuarea panourilor publicitare, chiar dacă suntem șantajați și dați în judecată de agenții economici

Se muncește din greu în continuare la evacuarea panourilor publicitare din capitală, spune primarul general Ion Ceban. Edilul afirmă că astăzi panorama orașului poate fi admirată din mai multe locații, de unde au fost evacuate sute de panouri.

Mai nou, intersecțiile și străzile, bulevardele cum ar fi: Calea Orheiului, Dacia, Decebal, Traian, Kiev, Calea Ieșilor, Alba Iulia, Ismail, Moscova și toate rondurile au fost eliberate de panourile care erau câte 30 într-o intersecție.

„Cine mai ține minte intersecția din preajma Ministerului Sănătății. Acolo erau amplasate panouri publicitare în trei etaje, iar oamenii din blocuri până la etajul 7, nu vedeau soarele în geamuri.

Este frumos orașul pe care îl descoperim și mie nu îmi pare rău de acțiunile întreprinse în acest sens, chiar dacă suntem șantajați și dați în judecată de agenții economici, iar acțiunile acestora sunt susținute de unii consilieri municipali”, a declarat Ceban.

Edilul spune că va renunța și nu va ceda presiunilor, iar crearea Regulamentului privind publicitatea stradală este un lucru primordial.

About Author

admin