Filat o folosește pe Maia Sandu pe post de spălător de imagine, după ce a făcut-o să accepte și hotărârile secrete de la BEM

Cică Maia Sandu are coaie (vorba unei cunoscute jurnaliste de la Chișinău), doar că le poartă în geantă și le are cam moi.

Nu de alta, dar modul în care încearcă aceasta acum să se dea mare moralistă și încearcă să-l scoată basma curată pe Filat, demonstrează că totuși în geantă e omletă și nu coaie.

„Mă întreb de ce are loc tot spectacolul acesta tocmai acum și nu cu 2-3 luni în urmă. Mă întreb de ce sunt investigate acțiunile unei părți și ale alteia nu? CNA trebuie să-și facă datoria, dar tot ce are loc e necredibil. Dacă persoanele reținute sunt vinovate, atunci trebuiau trase la răspundere cu ceva timp în urmă. Unii oameni pot să manipuleze procuratura, justiția…”, a menționat Maia Sandu în cadrul emisiunii „Alb&Negru” de la Unimedia.

Totodată aceasta încearcă să impună anumite condiții în care s-ar putea regăsi în noul guvern și asta chiar dacă tot ea a fost acea care a votat personal doua hotărâri secrete, participând astfel la alocarea unor bani care apoi au fost furați, inclusiv de rudele șefului ei.

Cert este că și această personalitate în care și-a pus speranța mai multă lume a fost compromisă de Filat. Iar ouăle i-au fost mâncate, cu cartofi prajiți.

Filat_bucatarul

Gabriel Călin,
pentru Moldova24.

About Author

admin