Filat se luptă cu toată lumea care atentează la funcția “lui” de prim-ministru! Maia Sandu este noul lui adversar

După ce a văzut câtă popularitate are pagina de Facebook „O vrem pe Maia Sandu Prim-ministru”, creată de un grup de inițiativă, Vlad Filat a poruncit să-i fie creată și lui o astfel de pagină. Lipsit de originalitate sau nu, dar denumirea paginii este … „Îl vrem pe Vlad Filat Prim-ministru”.

Acest gest nu doar că alimentează și mai mult zvonurile că există disensiuni între Vlad Filat și Maia Sandu, dar arată încă odată cât de obsedat este Filat de fotoliul de prim-ministru, gând cu care se culcă seara și se trezește dimineața.

Doar că în timp ce pagina „O vrem pe Maia Sandu Prim-ministru” este vie și plină de mesaje de susținere, pagina „Îl vrem pe Vlad Filat Prim-ministru” e moartă la fel cum este și Filat mort din punct de vedere politic. Cu siguranță Filat turbă când vede că pagina lui s-a plafonat la like-urile PLDM-știlor ascultători, toți 73 la număr. Altfel nu se explică de ce această cifra de 73 like-uri a rămas mai mult timp neschimbată. Alo, dacă mai este vreun PLDM-ist, dă un like lui Șăfu, să se mai liniștească omul.

Menţionăm și declarațiile proaspete ale lui Anatol Țăranu, consultantul politic al lui Vlad Filat și cel care l-a sfătuit și chiar i-a scris lui Filat declarația fatală din februarie 2013. Se pare că Anatol Țăranu testează din nou clasa politică și opinia publică, deoarece recent a avansat un scenariu de coaliție, fiind la un post TV, scenariul în care Vlad Filat ar trebui să ocupe funcția de Prim-ministru.

imagine: ziarulnational.md
sursa articol: Moldova24.MD

About Author

admin