Fostul șef de campanie al lui Năstase se retrage din viața politică


(foto: Facebook)

Alexandru Machedon, fostul șef de campanie al candidatului PPDA la funcția de primar de Chișinău, Andrei Năstase, a anunțat public că se retrage din viața politică.

„Odată îndeplinită Misiunea pentru care m-am implicat, respectiv asigurarea victoriei și investirea în funcție a unui primar proeuropean în Capitală, revin la activitatea mea în cadrul Concernului StarNet”, a scris Alexandru Machedon, într-o postare pe Facebook.

„În calitate de reprezentant al Societății Civile, mă voi implica în continuare, alături de forțele proeuropene, în soluționarea problemelor majore ale țării noastre”, a mai scris Machedon.

Alexandru Machedon a fost unul din principalii finanțatori ai campaniei electorale a lui Andrei Năstase. În timpul campaniei, Machedon a fost periat serios de Andrei Năstase, după ce a publicat pe Facebook rezultatele unui sondaj intern, cu procentele pe care le-ar acumula candidaţii la funcţia de primar de Chişinău. Datele studiului o dădeau lider pe candidatul independent Silvia Radu – 23 la sută, urmată de socialistul Ion Ceban, cu 20%, iar Năstase era abia pe locul trei, cu 19%.

sursa: evenimentul.md

About Author

admin