Gaburici face spectacol și îl invită pe Boțan să-i fie consilier! Boțan îl readuce cu picioarele pe pămînt

Premierul Chiril Gaburici l-a invitat oficial pe analistul Igor Boțan în calitate de Consilier principal de stat. Acesta a făcut invitația publică pe pagina sa de facebook. La rândul său Igor Boțan a declarat pentru Agora că premierul are simțul umorului și „ca să fie pe picior de egalitate” l-a chemat în platformă.

Igor Boțan este unul din liderii Platformei Civice „Demnitate și Adevăr” care a organizat pe 3 mai o manifestație amplă în centrul capitalei, informează Agora.

La rândul său, analistul politic a declarat pentru Agora că îl invită și el în Platforma Civică „Demnitate și Adevăr”. „Domnul Gaburici are un simț al umorului bun. Ca să fim pe picior de egalitate îl chemăm și noi să participe alături de noi în platformă, să semneze rezoluția și manifestul”, a declarat Igor Boțan.

Nu s-au întâlnit

Reprezentanții Platformei „Demnitate și Adevăr” și premierul Gaburici trebuiau să se întâlnească a doua zi după mitingul din 3 mai, însă nu au mai făcut acest lucru . Chiril Gaburici a dat declarații în fața presei din sala Guvernului în timp ce reprezentanții platformei au vorbit din fața bibliotecii Naționale.

Gaburici s-a arătat deschis de a discuta revendicările înaintate de protestatari și a declarat că nu se ascunde. De cealaltă parte reprezentanții platformei consideră actul premierului de a nu se prezenta în fața bibliotecii este „un act de lașitate”.

sursa: agora.md

About Author

admin