GHIMPU DESPRE DA: Niște trădători, care au votat pentru Voronin în 2005!

GHIMPU RADE

Organizatorii așa-numitei Platfoma DA sun niște ”trădători” și ”neîmpliniți” care l-au votat pentru al doilea mandat de președinte pe comunistul Vladimir Voronin și i-au sprijinit pe susținătorii acestuia, a declarat în cadrul unei emisiuni televizate președintele Partidului Liberal Mihai Ghimpu.

”Sunt niște neîmpliniți, niște trădători, care au votat pentru Voronin în 2005. Angela Aramă, a votat pentru Voronin. Vasile Năstase a lucrat la televiziunea lui Iurie Roșca Euro TV și a făcut ce a vrut acolo”, a amintit Mihai Ghimpu.

El a răspuns astfel cla mai multe critici și atacuri aduse de reprezentanții acestei platfome la adresa PL, mai ales în urma unui conflict legat de împărțirea Pieței marii Adunări Naționale acum o lună. Ghimpu a explicat că PL a prezentat declarația privind organizația unei acțiuni în PMAN încă în anul 2012.

În același timp, el a negat și faptul că s-ar fi întâlnit cu prim-vicepreședintele PDM Vlad Plahotniuc, așa cum s-a vehiculat în presa afiliată Platfomei DA. ”Am votat pentru independență la comanda lui Plahotniuc, am decisesecratizarea arhivei la comanda lui Plahotniuc, ridicăm monumente victimelor regimului comunist la comanda lui Plahotniuc”, a declarat într-un mod ironic Ghimpu.

”Nu se poate de pus la îndoială niște lcururi reale făcute de mine, prin munca mea”, a conchis liderul PL.

About Author

admin