Ilan Șor = Maia Sandu. Europenii l-au vizitat la Orhei (FOTO)

Delegația reprezentativă a funcționarilor din partea Uniunii Europene efectuat o vizită de două zile la Orhei. Din delegație au făcut parte cinci deputați europeni care reprezintă Partidul Popular European – Fulvio Martusciello (șeful delegației Parlamentului European pentru relațiile cu Israel), Stefano Maullu (vicepreședinte al Comisiei Europene pentru cultură și educație), Alberto Cirio (membru al delegației Comisiei parlamentare UE-Moldova), Salvatore Domenico Pogliese și Tomas Zdechovsky. Delegația a inclus, de asemenea, experți și politologi, precum și asistenți ai deputaților.

Delegația Europeană a sosit în Republica Moldova la invitația Primarului de Orhei, Președintele Partidului „ȘOR”, Ilan ȘOR, pentru a participa la Masa Rotundă cu tematica implementării practicilor europene la nivel local, precum și de a discuta proiecte comune pentru dezvoltarea orașului Orhei.

Deputații europeni au întreprins o vizită de studiu în municpiul Orhei, au discutat despre reformele realizate în domeniul infrastructurii și sectorul social. La fel, au analizat cum sunt realizate în practică promisiunile preelectorale.

Pentru prima dată delegația Partidului „ȘOR” a vizitat Parlamentul European în luna iunie a anului trecut. În cadrul vizitei, au avut loc zeci de întâlniri cu membrii Parlamentului European din diferite grupuri politice și partide, fiind încheiate acorduri privind cooperarea ulterioară.

Reprezentanții lui Ilan ȘOR au invitat deputații europeni să viziteze Orheiul. Ulterior au avut loc mai multe întâlniri ale reprezentanților Partidului „ȘOR” cu deputații europeni, inclusiv vizita lui Ilan ȘOR la Parlamentul European.

About Author

admin