Încătuşat de poliţişti, după ce a jefuit un bărbat în stradă (VIDEO)

Individul a fost încătușat pentru comiterea unui furt. Incidentul a avut loc la intersecţia străzii Independenţei cu bulevardul Traian din sectorul Botanica. În noaptea de 9 septembrie, acesta ar fi jefuit un bărbat de 52 de ani din Capitală.

Victima s-a adresat după ajutorul poliției în data de ieri, 14 septembrie. El a declarat că, în timp ce se deplasa spre domiciliu, un necunoscut i-ar fi smuls telefonul din mână şi a fugit într-o direcţie necunoscută.

În rezultatul investigaţiilor desfăşurate poliţiştii au identificat un suspect în acest caz, care s-a dovedit a fi un individ de 22 ani, originar din raionul Căuşeni, care locuia la gazdă şi nu era angajat în câmpul muncii. În cadrul audierilor el şi-ar fi recunoscut vinovăţia, iar telefonul mobil l-ar fi vândut unui necunoscut.

Bănuitul este cercetat pentru comiterea infracţiunii de jaf şi riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 11 000 lei la 17 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de la 2 ani până la 5 ani.

About Author

admin