Ion Ceban, după votarea bugetului Capitalei: Astfel nu va fi blocată activitatea municipalității și vom putea realiza toate proiectele propuse

Primarul Capitalei Ion Ceban a apreciat faptul că bugetul Capitalei a fost aprobat de consilierii municipali. Amintim că Bugetul municipal Chișinău pentru anul 2020 a fost votat joi, în două lecturi, de către consilierii municipali. Pentru aprobarea proiectului de buget au votat 40 de consilieri municipali, toți cei prezenți în sală.

Este timpul să muncim pentru viitorul municipiului, iar cei care ne vor judeca vor fi cetățenii. Este o reușită comună cred eu, care nu a mai fost înregistrată în istoria Capitalei”, a declarat primarul general Ion Ceban, după aprobarea bugetului municipal.

Documentul prevede venituri în sumă de 4,3 miliarde de lei, inclusiv transferuri de la bugetul de stat 2,4 miliarde lei și cheltuieli în sumă de 4,6 miliarde de lei.

Astfel nu va fi blocată activitatea municipalității și vom putea realiza toate proiectele propuse, de la infrastructura capitalei la modernizarea orașului precum și implementarea proiectelor social-culturale. Mulțumesc colegilor pentru efortul depus și pentru responsabilitatea și maturitatea de care au dat dovadă”, a mai spus Ion Ceban.

About Author

admin