Ion Ceban a venit cu mai multe explicații privind susținerea sa pentru Igor Dodon

Primarul general Ion Ceban a venit cu mai multe explicații cu privire la susținerea sa anunțată pentru Igor Dodon în campania electorală pentru prezidențiale. Ceban spune că aceasta este propria inițiativă, pentru colegialitatea primită anterior.

Am anunțat și organizat diverse evenimente la care au participat toți doritorii, dar și am invitat toată lumea. Plus, sunt proiecte mari în Chișinău care sunt implementate cu ajutorul conducerii, iar despre asta nu pot să nu spun și aici iar toți interpretează. Am luat această decizie pentru a fi alături de colegii mei cu care am muncit mulți ani și am reușit multe să realizăm pentru cetățeni.

Nu este vorba de o datorie sau că mi s-a cerut, sunt persoana de echipă și îmi dau seama că acum este timpul să fiu parte a echipei. Știu că mereu am fost susținut de către colegi, iar acum dacă pot să o fac, o voi face, deoarece așa sit eu, să fiu corect, în raport cu toată lumea, dar și cu mine.

Am decis să mă implic și să îl susțin pe Igor Dodon – o persoană și un lider pe care îl știu „de-o viață întreagă”, care a știut să consolideze o echipă puternică”, a punctat primarul.

Persoana responsabilă ce a fost delegată pentru a exercita atribuțiile primarului general este viceprimarul Ilie Ceban.

Ion Ceban spune că viceprimarul este responsabil, are toată încrederea în el şi în echipa pe care a consolidat-o în aproape un an de mandat.

About Author

admin