Maia Sandu, atac sub centură la adresa lui Băsescu: S-au terminat funcțiile în România și a venit în Moldova să facă politică

„Băsescu este un om politic. Așa cum în România s-au epuizat funcțiile, Traian Băsescu a decis să vină în RM și să facă politică. Este un om căruia îi place politica. Asta a spus Maia Sandu, în cadrul emisiunii InPROfunzime de joi seara.

„Băsescu este un om politic. Așa cum în România s-au epuizat funcțiile, deoarece el a deținut cea mai mare funcție în stat și pentru că partidul lui nu stă foarte bine acolo în sondaje, Traian Băsescu a decis să vină în RM și să facă politică. Totul pentru că îi place politica.

Nu sunt de acord cu declarațiile pe care le-a spus Traian Băsescu privind faptul că RM nu va adera niciodată la UE. Noi avem un Acord de Asociere. Sunt de acord că dispoziția în cadrul țărilor membre UE nu este cea mai bună, dar asta nu înseamnă că lucrurile nu se pot schimba, totul depinde de noi.

Nu am auzit nici de la domnul Băsescu, nici de la ceilalți membri ai partidului sau când se va întâmpla Unirea și cum se va întâmpla Unirea. Privind Integrarea Europeană pot spune că știm ce facem, mâine, poimâine, avem un plan, dar în cazul Unirii nu vedem acest plan. Pe segmentul Integrării Europene avem mai mult sprijin din partea cetățenilor decât pentru Unire.”

Sursa: inprofunzime.md

About Author

admin