Maia Sandu nu mai suportă atacurile venite din partea lui Andrei Năstase, partenerul său politic

Liderul PAS, Maia Sandu s-a arătat indignată de atacurile venite din partea Platformei DA și a partenerului său politic, Andrei Năstase.

Într-un mesaj pe Facebook, Maia Sandu menționează că, deși Partidul Acțiune și Solidaritate și-a menținut angajamentul de neagresiune, „DA” nu a procedat la fel, ci din contra a atacat fără pic de demnitate propriii parteneri.

„Conducerea PAS nu a adus învinuiri publice celorlalți parteneri ai înțelegerii, iar membrii PAS au avut un comportament civilizat și respectuos în toate polemicile. Acest lucru îl așteptăm de la toți cei care consideră valoroase cuvîntul dat, acțiunile corecte și demnitatea. De asemenea, ne-am abținut de la speculații și am așteptat finalizarea sondajelor asupra cărora am convenit împreună cu cele două partide. Cu regret, în tot acest timp am constatat că nu toți își țin cuvîntul, că nu toți respectă angajamentele”, a scris Maia Sandu pe Facebook.

Liderul PAS face referire la un articol scris de portalul independent.md, controlat de oligarhii Victor și Viorel Țopa, înaintea apariției sondajului IRI. Autorul articolului îl ridică în slăvi pe liderul DA, Andrei Năstase, iar despre Maia Sandu spune că nu ar avea capacități „de a rezista într-o campanie agresivă”.

„În ceea ce priveşte imaginea liderului Partidului „Acţiune şi Solidaritate” Maia Sandu, se atestă o uşoară „îngheţare” a ratingului… Devine foarte clar faptul că Andrei Năstase este singurul politician care a reuşit şi reuşeşte să reziste unor atacuri mediatice furibunde. Chiar mai mult, liderul Platformei DA beneficiază în acest moment de o creştere a intenţiei de vot. În acest sens, apar mai multe întrebări în ceea ce priveşte capacitatea Maiei Sandu de a rezista într-o campanie agresivă, în cazul în care ar deveni „candidat comun””, se spune în articol.

sursa: moldova24.info

About Author

admin