Maia Sandu primește o replică de umor de la un site de satiră

Echipa portalului de pamflete MoldovanDREAM i-a dat o replică liderei PAS, Maia Sandu, care i-a inclus în lista site-urilor ce nu trebuie accesate, în opinia ei. Pe de o parte, autorii au ținut să-i mulțumească Maiei Sandu pentru publicitatea gratuită pe care le-o face. Pe de altă parte, aceștia o califică pe lidera PAS drept fățarnică pentru vine cu acuzații în adresa unui site de pamflete, pe când nu are nicio obiecție față de publicațiile serioase care publică periodic pamflete despre politicienii de la Chișinău.

„Trebuie să recunoaștem că redacția MoldovanDREAM a fost flatată să afle că lidera opoziției antioligarhice, pro-europene care nu a fost membră PLDM și trăiește ca și noi, din economii, doamna lideră de fier, cei drept vechi, Maia Sandu, ne citește zilnic. Mai mult, ne și face reclamă, gratis! Că noi nu avem bani pentru publicitate și alte prostii de genul. Și chiar dacă noi nu avem și nu mizăm pe un public țintă, ne bucurăm că politicienii de rang înalt devin publicul nostru”, scriu autorii portalului MoldovanDREAM.

Aceștia de asemenea o califică pe lidera PAS drept fățarnică pentru că râde de pamfletele publicate de Timpul și Ziarul de Gardă, în care se glumește pe seama altor politicieni, iar atunci când articolele deranjează PAS-ul, trece la scrisori și sesizări.

„Stimată doamnă politician, în primul rând trebuie să vă spunem că sunteți o fățarnică. Râdeți sub mustăți (apropo un sfat, sunt multe chestii pentru femei care le ajută să scape de mustață) atunci când scriem pamflete și ironizăm pe seama lui Igor Dodon, pe seama lui Plahotniuc, Țuțu, Filat și chiar Andrei Năstase. Și vă deranjează când ironizăm pe seama dumneavoastră. Acceptați ca publicații serioase de știri, precum Ziarul de Gardă sau Ziarul Timpul să aibă pe site-urile lor categoria pamflete, dar nu acceptați ca un site care din start a spus că nu face știri, dar face pamflete, să existe în acest spațiu mioritic. Nu vă deranjează nici așa-numiții colegi de la moldovesti.info, care doar umor nu au și nici de satiră politică de calitate nu au auzit. În fine, MoldovanDREAM deranjează PAS-ul!”, mai scrie echipa MoldovanDREAM.

About Author

admin