Mesaj straniu postat de Maia Sandu: oferă credit de încredere unui killer condamnat, decât victimei tentativei de asasinat

Liderul PAS, Maia Sandu, este unul dintre puținii politicieni care s-a încumetat să comenteze declarțiile killer-ului Vitalie Proca, care într-un interviu pentru Jurnal TV a declarat că liderul PDM, Vlad Plahotniuc, a comandat asasinarea bancherului Gherman Gorbunțov.

”Un interviu despre lumea criminală din Republica Moldova, care a ajuns să controleze țara. Domnule Procuror General Harunjen, și de această dată o să vă faceți că plouă?”, a scris Maia Sandu pe facebook.

Mesajul Maiei Sandu este cel puțin straniu, dacă nu periculos, din moment ce ea oferă mai mult credit de încredere unui killer condamnat, decât victimei tentativei de asasinat, Gherman Gorbunțov, care a reiterat că este este sigur de faptul că Vitalie Proca minte, fiind plătit de fugarul Renato Usatîi să ofere declarații mincinoase pentru a scăpa de acuzațiile de omor.

Gorbunțov neagă versiunea lui Proca, menționând că nu s-a interesectat vreodată cu Plahotniuc și nu au avut interese de afaceri. Declarațiile au fost făcute de Gorbunțov într-un interviu pentru Zeppelin Investigations.

sursa: politics.md

About Author

admin