Mocanu: Năstase e ca și Proca – două ținte, ambele ratate //VIDEO

Liderul Mișcării ”Antimafie”, Sergiu Mocanu, consideră că președintele Partidului Platforma Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, este principalul vinovat al eșecului mișcării protestatare din 2015. Și asta pentru că i-a năucit pe oameni. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii ”Politica” de la TV8.

”El a venit cu 3 kamazuri de rezoluții, astfel încurcând oamenii doar. Pentru ca un proces important, ca o revoluție, să aibă succes, este nevoie, în primul rând, de siguranță și certitudine. Dacă acestea nu sunt clar definite, atunci revoluția este sortită eșecului”, a explicat Mocanu.

Aici, Sergiu Mocanu l-a comparat pe șeful de la PPDA cu ucigașul Vitalie Proca. Acesta avea misiunea să împuște doi oameni, dar de fiecare dată a eșuat. Primul rateu al lui Năstase, în opinia lui Mocanu, a fost la protestele din 2015 – a țintit, dar nu a obținut nimic.Al doilea eșec a fost scrutinul prezidențial.

„Andrei Năstase și Maia Sandu poartă vina pentru victoria lui Dodon la alegerile prezidențiale. Aceștia, la fel ca și Proca, au țintit alegerile prezidențiale și scaunul de președinte. Însă ambii au dat greș, permițându-i lui Dodon să dispună de prerogative în plus”, a declarat Mocanu la emisiunea Nataliei Moraru.

Liderul Mișcării ”Antimafie” îl acuză pe Năstase și de narcisism și că încearcă să-și atribuie toate meritele. Efectul este, însă, invers. ”Alianța Platformei DA cu Renato Usatîi a respins și mai mult oamenii. Totodată, observ că Năstase încearcă să o asocieze și pe Sandu cu Usatîi și deocamdată îi reușește,” a conchis liderul Mișcării ”Antimafie”, Sergiu Mocanu.

About Author

admin