Mocanu: Năstase e ca și Proca – două ținte, ambele ratate //VIDEO

Liderul Mișcării ”Antimafie”, Sergiu Mocanu, consideră că președintele Partidului Platforma Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, este principalul vinovat al eșecului mișcării protestatare din 2015. Și asta pentru că i-a năucit pe oameni. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii ”Politica” de la TV8.

”El a venit cu 3 kamazuri de rezoluții, astfel încurcând oamenii doar. Pentru ca un proces important, ca o revoluție, să aibă succes, este nevoie, în primul rând, de siguranță și certitudine. Dacă acestea nu sunt clar definite, atunci revoluția este sortită eșecului”, a explicat Mocanu.

Aici, Sergiu Mocanu l-a comparat pe șeful de la PPDA cu ucigașul Vitalie Proca. Acesta avea misiunea să împuște doi oameni, dar de fiecare dată a eșuat. Primul rateu al lui Năstase, în opinia lui Mocanu, a fost la protestele din 2015 – a țintit, dar nu a obținut nimic.Al doilea eșec a fost scrutinul prezidențial.

„Andrei Năstase și Maia Sandu poartă vina pentru victoria lui Dodon la alegerile prezidențiale. Aceștia, la fel ca și Proca, au țintit alegerile prezidențiale și scaunul de președinte. Însă ambii au dat greș, permițându-i lui Dodon să dispună de prerogative în plus”, a declarat Mocanu la emisiunea Nataliei Moraru.

Liderul Mișcării ”Antimafie” îl acuză pe Năstase și de narcisism și că încearcă să-și atribuie toate meritele. Efectul este, însă, invers. ”Alianța Platformei DA cu Renato Usatîi a respins și mai mult oamenii. Totodată, observ că Năstase încearcă să o asocieze și pe Sandu cu Usatîi și deocamdată îi reușește,” a conchis liderul Mișcării ”Antimafie”, Sergiu Mocanu.

About Author

admin

 • Patrick

  Năstase e mai periculos, el într-o zi poate să fută un popor întreg. Atîta luptă pentru putere, precis că are vreun scop.
  Nu maș mira dacă și acesta vrea să pizdească vreun miliard.

 • Max

  Năstase e un mai mare ratat chiar și ca Proca, acesta măcar a nimerit câteva ori în Gorbunțov în comparație cu finul fugarului Țopa.

 • andrei balan

  Andrei Nastase nu era sa ajunga un ratat si jumatate daca era sincer cu cetatenii. El si-a inceput activitatea politica cu minciuni. A spus ca platforma va ramine civica dar a facut partid, apoi a spus ca e om din popor dar s-a depistat ca este si el oligarh, apoi s-a mai legat cu Usatii si Dodon.

  • Silvia Tătaru

   Oricum avea să ajungă ratat, deoarece așa îi este competența și nu doar cea profesională.