Moldova va fi reprezentată la Eurovision 2018 de formația „DoReDos”

Formația „DoReDos” a câștigat finala națională Eurovision 2018 care a avut loc în această seară. Trupa va reprezenta Republica Moldova, în luna mai, la Lisabona, Portugalia.

Piesa „My lucky day” a luat cele mai multe voturi atât din partea juriului, cât și din partea publicului. Formația a fost susținută chiar de interpretul rus, Filip Kirkorov, care a venit în Moldova.

Kirkorov, care este și producătorul trupei, a scris muzica pentru piesa „My lucky day”, textul fiind scris de către John Ballar. Ambii au scris muzica și textul pentru piesa cântată de Serghei Lazarev, concurentul Rusiei, care în 2017 a ocupat locul III la Eurovision.

„Ceea ce a fost prezentat astăzi pe scenă, a fost doar pentru finala națională. Pentru Lisabona vom face schimbări”, a declarat Kirkorov după aflarea rezultatelor.

„DoReDos” va evolua în cea de-a doua semifinală care va avea loc pe 10 mai, la Lisabona. Marea finală se va desfășura pe 12 mai 2018.

Amintim că trupa „DoReDoS” din Transnistria a participat la Concursul Internațional de Cîntec al Tinerilor Interpreți „Novaia Volna-2017” și a obținut locul întîi.

sursa: today.md

About Author

admin