Năstase îi face proști pe cei care protestează față de PAS și PPDA

Oamenii care sunt nemulţumiţi de activitatea PAS, PPDA şi PLDM şi îşi manifestă deschis rezervele sunt nişte proşti, în opinia portalului Tribuna, afiliat fostului premier Vlad Filat, condamnat pentru corupţie, iar în prezent grupării PAS şi PPDA. Portalul sus-numit consideră că acţunile publice împotriva lui Andrei Năstase sau a Maiei Sandu sunt “greţoase”,

“Tot mai des vedem la protestele opoziţiei pro-europene anti-protestatari, care vin să-şi exprime nemulţumirea… pentru că cineva, care are altă opinie, a organizat un protest. Nu ştiu dacă aceşti anti-protestatari îşi dau seama de ceea ce fac şi cât de jalnic (ca să nu zic greţos) arată dintr-o parte ceea ce fac ei”, notează, între altele, portalul citat.

Amintim că şi astăzi câteva zeci de reprezentanți ai PAS și PPDA au fost luați pe sus de locuitorii muncipiului Orhei, în timp ce încercau să tulbure apele în cadrul unei acțiuni de protest. Aceștia s-au ascuns într-un magazin, iar mulțimea adunată, cu mături în mâini, le-a făcut „coridorul rușinii”, intenționând să-i măture simbolic din oraș.

Totodată, în jur de două mii de orheieni și-au manifestat și azi indignarea față de intențiile PAS, PPDA și PLDM de a bloca proiectele de infrastructură, derulate în localitate de primarul Ilan Șor.

sursa: today.md

About Author

admin