Năstase va lucra după schemele lui Chirtoacă?! Oameni din anturajul fostului edil revin pe lângă noul „primat”


Oameni din anturajul fostului primar de Chișinău, Dorin Chirtoacă, se plasează confortabil și în administrația actualului edil, Andrei Năstase. Bloggerul Eugen Luchianiuc se referă, într-un material publicat astăzi, la Lilian Carp, fost șef de cabinet al lui Dorin Chirtoacă și actual deputat PL în Parlament.

”Prima ”achiziție” importantă cu experiență în a sta în funcții la Primărie deja este. Principal consultant pe scheme de aducere de bani din Primărie a fost pus Lilian Carp, actual deputat ales pe listele PLM. Lilian Carp a fost șef de cabinet la primatul precedent, Dorin Chirtoacă. Totodată el a fost cel care se visa în funcția de șef al domeniului Educației în Primărie”, scrie Luchianiuc.

Bloggerul citat mai scrie că promovarea lui Lilian Carp în noua administrație a Chișinăului denotă disponibilitatea lui Năstase de a păstra fostele scheme, din perioada lui Dorin Chirtoacă.

”Faptul că Lilian Carp este printre consultanții noului primat dă de înțeles că Fleaș nu iese repede din Primărie”, conchide Luchianiuc.

sursa: politics.md

About Author

admin