O femeie, jefuită pe o stradă din sectorul Botanica. Atacatorul, reținut (VIDEO)


Oamenii legii au identificat și reținut un tânăr, de 25 de ani, pentru comiterea unui jaf stradal. Acesta este originar dintr-o localitate a raionului Șoldănești și anterior a fost judecat pentru escrocherie.

Polițiștii au fost alertați în seara de 9 februarie curent de către o femeie în vârstă de 61 de ani. Aceasta a spus că, în timp ce se deplasa pe șoseaua Muncești, un individ i-a sustras geanta, în care avea portmoneul cu mijloace bănești, telefonul mobil de model ,,Samsung”, un card bancar și actele de identitate. Prejudiciul a fost estimat de victimă la 5 720 lei.

Urmare a măsurilor speciale de investigație și urmărire penală întreprinse de polițiști, individul a fost localizat și reținut fiind escortat la inspectorat, pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vinovăția.

Tânărul a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție a mun. Chișinău și este cercetat penal pentru „Jaf”, care conform legislației penale în vigoare se pedepsește cu închisoare de la 5 la 7 ani.

About Author

admin