O femeie în travaliu, ajutată de un echipaj INP să ajungă de urgență la maternitate (VIDEO)

O șoferiță, aflată în travaliu, a fost ajutată de un echipaj al Inspectoratului Național de Patrulare să ajungă în timp record la maternitate.

Inspectorii INP se aflau la fluidizarea traficului rutier pe strada Calea Ieșilor din capitală, când de ei s-a apropiat femeia însărcinată și i-a rugat să o ajute să ajungă cât mai urgent la spital. Acesta a mai spus că durerile nașterii au început neașteptat, în timp ce conducea automobilul.

Imediat inspectorii au reacționat prompt și, cu girofarul conectat, au condus femeia la maternitate, unde a fost preluată de către medicii de gardă.

“Am mers într-un timp restrâns, traficul era foarte aglomerat. Colegii noștri auzeau sistemul sonor al girofarului și ne ajutau la intersecții, acordând trecere liberă. Noi am mers și pe contrasens, am acordat ajutor unei femei care avea lacrimi pe ochi. Strigam din motiv că aveam emoții”, a declarat pentru PRO TV, Vasile Nicolăescu, unul din polițiștii care a ajutat femeia.

“Eram pregătiți fiindcă facem cursuri speciale, nu de a primi naștere, dar de a acorda ajutor și anume primul ajutor medical. Inspectoratul Național de Patrulare a acordat de nenumărate ori ajutoare similare. Vreau să vă zic că poliția permanent este pentru societate. Am avut vreo 5-6 cazuri asemănătoare cu colegul meu. Am mers într-un timp foarte scurt, cred că în vreo 6 minute eram pe loc. I-am parcat mașina dumneaei, uitase toate hainele pregătite în mașină. Am ajutat-o de la început și până la urmă”, a mai spus inspectorul de patrulare.

About Author

admin