”Oaspeți” de la CNA și PA fac percheziții la Primărie. Silvia Radu: Le urez succes și le doresc să scoată la iveală toată mizeria care s-a adunat decenii la rând

Procurorii Anticorupție și ofițerii CNA efectuează percheziții la Primăria Capitalei. Informația a fost confirmată pentru Today.MD de către ofițerul de presă al Centrului Național Anticorupție, Angela Starinschi.

„CNA şi procurorii anticorupţie efectuează percheziţii pe mai multe adrese din Chişinău, inclusiv în incinta Primăriei capitalei şi la Oficiul cadastral teritorial Chişinău. Acţiunile au loc într-un dosar privind ilegalităţile comise de către un grup de persoane în domeniul construcţiilor”,
a declarat Starinschi.

Perchezițiile au fost confirmate și de către primarul general interimar, Silvia Radu.

”Avem ”oaspeți” în incinta Primăriei Chișinău. Organele abilitate desfășoară percheziții și cercetări în cadrul unui dosar. Le urez succes și le doresc să scoată la iveală toată mizeria care s-a adunat decenii la rând în Primărie. Vinovații trebuie să plătească”, a scris edilul pe Facebook.

Anterior, Silvia Radu a declarat că a sesizat structurile de drept pe marginea mai multor probleme pe care i le-au raportat locuitorii capitalei. Este vorba despre costuri exagerate pentru reparațiile acoperișului de la liceul “Mihai Eminescu”, ilegalități comise în sistemul de alimentație a copiilor și nereguli constate în urma expertizelor față de modul de gestionarea a banilor publici.

About Author

admin