Partidul Liberal a mai pierdut un membru. Oleg Ogor acuză conducerea PL că încurcă politica partidului cu interesele proprii

Într-o postare pe Facebook, liberalul Oleg Ogor anunță că părăsește formațiunea parlamentară, dar și rândurile Partidului Liberal. Acesta declară că de acum încolo va activa în calitate de deputat neafiliat.

Oleg Ogor explică decizia luată prin faptul că nu mai are încredere în Partidul Liberal și că de vină ar fi conducerea formațiunii care încurcă politica partidului cu propriile interese.

„Constat, cu mare regret, că acele cauze pentru care pledez s-au devalorizat total la vârful Partidului Liberal. Liderii Partidului Liberal încurcă politica partidului, iar până la urmă a ţării, cu propriile interese. Raţiunea a fost înlocuită cu emoţiile, iar argumentele logice – cu bâlbîeli în spaţiul public. Un astfel de comportament al conducerii formaţiunii distruge şi acel gram de încredere, ce a mai rămas în privinţa Partidului Liberal.

Din aceste considerente, anunţ că, începând de astăzi, renunţ la calitatea de membru al fracţiunii parlamentare a Partidului Liberal şi părăsesc rândurile acestui partid. Voi activa în continuare în calitate de deputat neafiliat”, a scris Ogor.

Oleg Ogor recomandă unora să nu-l acuze pentru decizia sa, ci să caute vinovații în vârful Partidului Liberal.

„Ştiu care este starea de spirit al multor membri ai Partidului Liberal şi ştiu, ce cred ei despre modul în care formaţiunea se tratează ca „Partidul sunt Eu”. Este un principiu leninist, care nu are ce căuta într-o societate democratică şi într-un partid liberal”.

Amintim că, și deputatul Iurie Dârda a anunțat recent că se retrage din fracțiunea Partidului Liberal. Anunțul oficial l-a făcut ieri, în cadrul primei ședințe a Parlamentului din sesiunea toamnă-iarnă.

About Author

admin