PAS: șoferul Maiei Sandu nu este remunerat oficial de către staff-ul electoral

Șoferul nedeclarat la CEC al Maiei Sandu nu este remunerat oficial din contul staff-ului electoral. Este reacția PAS după ce portalul Telegraph.md a publicat un articol la acest subiect.

„Noi raportăm cheltuielile angajaților de la PAS care sunt implicați activ în campanie, inclusiv șoferul dnei Sandu. Găsiți această informație în ultima anexă din rapoartele săptămânale. Informația o găsiți în linia – servicii de secretariat – 24.969 în fiecare săptămână. Secretariatul este structură permanentă a partidului în care se regăsesc toți angajații. De asemenea, vrem să menționăm că suntem singurul partid care raportează cheltuielile pentru susținerea candidatului, inclusiv cheltuielile de sediu și angajați”, menționează Serviciul de presă al PAS.

Potrivit partidului, serviciile șoferului sunt o donație din partea PAS pentru candidata Maia Sandu, acesta nefiind angajat de către staff-ul electoral.

Totuși, în cadrul emisiunii Cutia Neagră de la TV8, difuzată la începutul acestei săptămâni, Maia Sandu declara, precum că șoferul este remunerat anume de către staff-ul electoral și are un contract de muncă legal.

About Author

admin