PDM: Pe socialiști nu îi interesează situația din Chișinău, de ani de zile blochează activitatea Primăriei. Referendumul e o capcană!

Partidul Democrat din Moldova (PDM) își reafirmă dezaprobarea față de inițierea referendumului privind demiterea Primarului Municipiului Chișinău. PD consideră că modul în care a fost inițiat acest referendum vizează doar interesul PSRM și cheamă locuitorii capitalei să boicoteze plebiscitul.

”Așa cum s-a observat și în campania electorală pentru acest referendum, el a fost doar un prilej pentru socialiști să se promoveze electoral. De ani de zile PSRM blochează activitatea Consiliului Municipal Chișinău din interese strict politice, atitudine care arată că acest partid nu a fost și nu este interesat de ceea ce se întâmplă în oraș, dar este foarte interesat să-și subordoneze politic Primăria.

Prin referendumul care va avea loc duminică, PSRM încearcă să întindă o capcană cetățenilor din Chișinău și partidelor de dreapta, să ne atragă pe toți într-un joc politic în urma căruia ei să pună mâna pe Primăria Chișinău”, se mai arată în comunicat.

About Author

admin