Plahotniuc: Guvernarea are un plan amplu de investiţii, care vor permite modernizarea Căilor Ferate din Moldova

Guvernarea are un plan amplu de investiţii, care vor permite modernizarea Căilor Ferate din Moldova. În opinia liderului PDM, Vlad Plahotniuc, acest lucru va crea condiţi mai bune pentru angajaţi.

„Am avut o discuție sinceră cu lucrătorii de la Calea Ferată. Avem multe de îndreptat acolo, dar primele acțiuni pozitive au fost deja întreprinse. Ȋn timpul guvernării PDM, datoriile salariale de la CFM au fost achitate și oamenii și-au primit toți banii. Pe lângă asta, există și un plan amplu de investiții, pentru următorii ani pentru modernizarea infrastructurii și a întreprinderii, care va crea condiții mai bune de lucru pentru angajați, dar și pentru transportul mărfurilor și cel al pasagerilor”, a scris Vlad Plahotniuc, într-o postare pe Facebook.

Liderul democraţilor a avut şi o întrevedere cu angajaţii companiei Moldtelecom.

“Și la Moldtelecom am vorbit cu oamenii despre proiectele noastre ambițioase, care să dezvolte compania și să crească veniturile personalului. Echipa Partidului Democrat s-a preocupat de toate sectoarele economiei și am gândit, pentru fiecare ȋn parte, strategii de dezvoltare pe termen mediu și lung, care să aducă rezultate concrete”, a mai scris Plahotniuc.

sursa: timpul.md / foto: Facebook (Vlad Plahotniuc)

About Author

admin