Plahotniuc, la o fabrică din Ungheni: Investitorii americani au venit în RM în 2010 și spun că nu au primit mai multă deschidere și sprijin din partea unei guvernări, cum s-a întâmplat în ultimii ani

Companiile nu aleg să meargă ȋntr-o altă țară doar pe baza unor promisiuni frumoase, ei aleg locuri ȋn care au exemple concrete de success. Este opinia liderului PDM, Vlad Plahotniuc, exprimată după o întâlnire cu angajaţii unei fabrici din Ungheni.

“Peste 2.000 de persoane lucrează ȋntr-o fabrică din Ungheni care produce echipamente pentru industria auto. Investitorii americani au venit ȋn Republica Moldova ȋn 2010 și spun că, ȋn tot acest timp, niciodată nu au primit mai multă deschidere și sprijin din partea unei guvernări, cum s-a ȋntâmplat ȋn ultimii ani.

Inclusiv datorită reformei fiscale, ei au în plan să se extindă și să construiască o nouă hală. Astfel de mărturii din partea oamenilor de afaceri sunt foarte importante, pentru că ele nu sunt făcute doar aici, ci și ȋn statele din care provin”, a scris Vlad Plahotniuc, într-o postare pe facebook.

În opinia lui Plahotniuc, astfel de exemple sunt cel mai bun mod de a ne promova pe plan extern și de a atrage noi investitori.

“Companiile nu aleg să meargă ȋntr-o altă țară doar pe baza unor promisiuni frumoase, ei aleg locuri ȋn care au exemple concrete de succes”, a conchis Plahotniuc.

About Author

admin