Plahotniuc, nu uita, că Olanda nu-i a ta! Vezi ce a decis o instanță din Olanda în privința politicianului

plahotniuc333
O Judecătorie din Amsterdam a emis două decizii prin care respinge acuzațiile formulate de interlopii Victor și Viorel Țopa în legătură cu așa-zisul „atac raider” de la Victoriabank. Anunțul a fost făcut de Vlad Plahotniuc pe pagina sa de Facebook. Conform instanței, acuzațiile potrivit cărora liderul PD, dar și alți colegi din partid i-ar fi deposedat pe Țopi de acțiunile Victoriabank sunt neîntemeiate și lipsite de probe.

„Timp de mulți ani, în spațiul public s-au vehiculat informații false prin care interlopii Țopa spuneau că ar fi fost deposedați de acțiunile Victoriabank. M-au acuzat pe mine, au ajuns să-l acuze și pe Președintele Parlamentului, pe colegi din PD, au ajuns până la a merge în Olanda și a ne da în judecată.

Spuneam cândva, într-un interviu, că las timpul să-și facă treaba și adevărul să iasă la lumină. A venit timpul și două decizii ale unei Judecătorii din Amsterdam au confirmat că acuzațiile formulate de Țopa în legătură cu așa-zisul „atac raider” de la Victoriabank, sunt neîntemeiate și lipsite de probe.

Mai întâi, o instanță din Olanda a decis să nu le accepte acționarea mea și a unor colegi din PDM în judecată, ca pârâți, apoi a judecat pe fond cauza și pretențiile formulate de Țopi împotriva companiei OTIV Prime Holding. Chiar zilele trecute, pe 8 martie, a fost pronunțată a doua decizie a judecătorilor, care spune clar că acuzațiile lor sunt nejustificate și lipsite de probe! Mai exact, au pierdut procesul pe care chiar ei l-au intentat în plină campanie electorală la alegerile din 2014. Marele mit al modului în care ei ar fi fost „victime” ale unui “atac raider” la Victoriabank a căzut și, odată cu el, și alte minciuni.

Timpul va lămuri și alte acuzații false promovate chiar și în prezent în spațiul public”, a scris Plahotniuc.

About Author

admin