Plahotniuc: sistemul bugetar a început să devină atractiv pentru salariații din privat, datorită reformelor și creșterilor de venituri. O să continuăm să venim cu proiecte

Angajaţii întreprinderilor din ţară resimt deja efectele benefice ale reformei fiscale, promovată de PDM şi aprobată recent de Parlament. Liderul democraţilor, Vlad Plahotniuc, susţine că şi alte proiecte iniţiate de actuala guvernare sunt apreciate de oameni. Plahotniuc a ajuns la această concluzie, după ce a vizitat două întreprinderi din Chișinău– un magazin de bricolaj și o fabrică de confecții.

“Atât conducerea întreprinderilor, cât și angajații resimt efectele reformei fiscale, dar și ale altor măsuri promovate de PDM. Printre oamenii cu care m-am văzut, programul Prima Casă e foarte popular. Mulți ȋși doresc creșterea limitei de vârstă pentru beneficiari, o idee interesantă, care merită analizată”, a scris Vlad Plahotniuc, într-o postare pe Facebook.

În opinia lui Vlad Plahotniuc, sistemul bugetar a început să devină atractiv pentru salariații din privat, datorită reformelor și creșterilor de venituri.

“Ȋn discuții, am mai observat că sistemul bugetar a început să devină atractiv pentru salariații din privat, datorită reformelor și creșterilor de venituri, iar asta mă bucură. Noi o să continuăm să venim cu proiecte și pentru mediul de afaceri, ca antreprenorii să se dezvolte și să poată mări salariile pentru lucrători. Obiectivul nostru este ca moldovenii să rămână acasă, ȋn țară, să aibă aici tot de ce au nevoie, să poată beneficia în Moldova de ceea ce le oferă azi statele occidentale”, a mai scris Plahotniuc.

About Author

admin