PLDM e tot mai mic! “Gospodarul” ruşinat că e candidatul celui mai corupt partid din țară

Probabil că decizia lui Urechean va supăra multă lume activă din PLDM, însă pare a fi una corectă.

După cum s-a observat astăzi, orașul Chișinău a fost împânzit cu bannere galbene pe care este scris frumos că revine Gospodarul acestui oraș. Gospodarul pretinde a fi Serafim Urechean, actual membru al PLDM, însă care niciodată nu s-a afișat cu această etichetă. Ba chiar într-o zi a spus că AMN nu a dispărut cu totul și poate reapărea oricând.

sigla urechean.jpgp

Nu știu dacă mulți au atras atenția, însă bannerele lui Urechean sunt în proporție de peste 80 la sută de culoare galbenă. Galbenul era culoarea AMN, partid care l-a adus în Parlament pe fostul Primar general.

Se pare că verdele lui Filat nu mai prinde bine nici la față și nici politic. Această culoare, verde, a intrat în dislike-ul alegătorilor. Se asociază cu trădătorul Vlad Filat și PLDM. Verdele are o popularitate politică foarte mică. Acum înseamnă dezamăgire politică totală.

Decizia lui Urechean de a merge pe GALBEN nu este doar una împotriva fanatismului coloritic al lui Vlad Filat, ci este și o dovadă că totuși cineva a înteles cât de slab este PLDM-ul cu actuala imagine, terfelită de acțiunile Președintelui său.

Evident că noua imagine a PLDM-lui, galbenă, o să afecteze foarte mult membrii PLDM, pe acei oameni care încă mai speră la o purificare a verdelui peledemist. Până atunci, se va merge pe GALBEN, apoi poate și pe rosu. Aici trebuie să ne amintim și de semaforul lui Filat din 2007. Pe verde a mers, galbenul s-a aprins deja, următorul este rusul. Din fericire pentru noi, galbenul intermitent nu ține mult. Repede se aprinde culoarea STOP. Dar, ce să mai, semaforul lui Filat demult este defectat, mai ales după ce a făcut alianță cu Voronin.

Vedem în data de 14 iunie dacă această culoare galbenă aduce succes lui Urechean. El mizează pe ea, pentru că l-a consacrat. Știe el de ce merge împotriva lui Filat.

Cum se zice… speranța lui Urechean moare ultima.

Foto pentru zâmbet: 

sursa: vox.publika.md

About Author

admin