Poliția Națională împlinește astăzi 28 de ani de existență

Poliția Republicii Moldova sărbătorește astăzi 28 de ani de existență. „O sărbătoare nu doar a polițiștilor, ci și a cetățenilor, a celor care le asigurăm, zilnic, siguranța și liniștea, iar încrederea lor este cel mai bun indicator al acțiunilor noastre!”, se spune într-un mesaj al Poliției. Cu această ocazie a fost realizat și un spot emoționant.

„Poliția Națională a fost și este familia mea. Uniforma va rămâne mereu vestimentația care mă reprezintă, iar colegii mei polițiști sunt frații și surorile mele. Timp de 28 de ani Poliția din Republica Moldova a dovedit că poate rezista provocărilor, că poate să treacă prin schimbări mari, devenind mai bună, mai profesionistă, mai aproape de fiecare om. Sunt mândru de fiecare polițist care își îndeplinește misiunea cu devotament și dragoste de neam”, a scris, pe Facebook, ministrul Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan.

„Colegi, pentru că și astăzi sunteți prezenți la datorie, oriunde și oricând este nevoie să interveniți și să ajutați cetățenii, vă mulțumesc! Apreciez abnegația și profesionalismul vostru, dar mai ales eforturile pe care le faceți zilnic, în sprijinul comuntății! Vom continua să ne dezvoltăm, astfel încât să demonstrăm că prin tot ceea ce facem noi, polițiștii din Republica Moldova, suntem profesioniști și devotați societății!”, a scris Alexandru Pînzari, şeful Inspectoratului General al Poliţiei.

About Author

admin